INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

School - Outside

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Horse Stable

Paarden kunnen een enorme uitlaatklep voor sommige mutanten zijn, vooral omdat paarden edele dieren zijn die vol zitten met trots, trots die mutanten nog wel eens nodig kunnen hebben. Het klinkt misschien raar maar paarden spelen een grote rol in het leren krijgen van vertrouwen in een ander. De stallen staan naast de school en zijn altijd open voor iedereen.

17105vr sep 08, 2017 5:16 pm
Lucy Lovell far from the eye of the hurricane || & alice
Geen nieuwe berichten

Animal Shelter

Niet alleen praten en trainen helpt de leerlingen om zich beter bewust van hun eigen emoties en mutatie te worden maar ook dieren spelen een grote rol qua therapie. Ze kunnen troost bieden die andere mutanten ze niet kunnen geven en bovendien zijn de katten en honden die hier rondlopen altijd in voor een knuffel, spelletje en een praatje ook al praten ze natuurlijk niet terug. Alhoewel...

24247di apr 11, 2017 2:58 pm
Shay Eriksen Human down| &Simon
Geen nieuwe berichten

Swimming Pool

Vlak bij de school staat er een apart, kleiner gebouw met daarin het zwembad. Het is ten alle tijden beschikbaar en met een glazen dak, dat overigens ook elektrisch uitschuifbaar is voor tijdens prachtige zomerdagen. Voor de leerlingen die zeewater vrees hebben, angst hebben voor kwallen of het gevoel van zand tussen hun tenen haten is dit een ideaal zwembad.

41386di mei 02, 2017 1:52 pm
Victor Valdés Fight the cold
Geen nieuwe berichten

Garden

Ben je het schoolleven zat en wil je even rusten, dan is daar ruimte voor in de tuin. Er is een grote bloementuin aangelegd tegen de school aan waar toch elke dag wel een paar leerlingen hun tijd doorbrengen. Bij zonsondergang, wanneer de tuin helder oranje verlicht wordt, is het een van de meest romantische plekken die je je kan voorstellen.

59538wo sep 13, 2017 9:26 pm
Wren Máraz Fake it 'til you make it [&Allen]
Geen nieuwe berichten

Greenhouse

Wie groene vingers heeft zal zich zeker thuisvoelen in de kas die in de tuin is aangelegd. Er groeien hier niet alleen mooie bloemen die verzorging nodig hebben, maar ook groenten en fruit die door de koks in de kantine gebruikt worden. Het is een belangrijkere plek dan de meeste mutanten zich realiseren.

17150zo okt 15, 2017 1:45 am
Sareth Levíson Your shirt has to go, but you can stay ~ Sareth
Geen nieuwe berichten

Arbor

Ergens buiten, tussen de bloementuin en de school, staat een bescheiden prieeltje. Het uitzicht vanaf dit prieel is indrukwekkend, om het gebouwtje daarmee nog meer uit te laten blinken als een must go plek. Als er iets romantischer is dan de rozen uit de tuin, dan is het dit.

33248di aug 08, 2017 7:49 pm
Soleil Vincze Skywatching [open]
Geen nieuwe berichten

Playground

Ook bevinden er zich op deze school jonge mutanten die zich niet alleen binnen maar ook graag buiten vermaken. De mutanten die zich niet graag vuil maken aan de schoonheid van de natuur, zoals het bos, maar toch buiten willen spelen staan hier onder andere de schommels, glijbanen en houten klimhuizen. Al zullen hier, vanzelfsprekend, niet alleen de jongere mutanten komen.

35340wo jul 26, 2017 6:10 pm
Soleil Vincze Here comes the sun
Geen nieuwe berichten

Sportfields

Van tennisvelden tot renbanen: alle soorten sportvelden zijn hier buiten het terrein te vinden. De sportvelden worden vaak gebruikt voor gymlessen in de zomer door Damian en Clyde, maar kunnen ook buiten de lessen om door leerlingen gebruikt worden.

28218wo mei 03, 2017 10:02 pm
Mattheüs Morlock A sad excuse || Devon
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies