INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Genosha Island

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Observatory

In de buurt van het strand, bij de kliffen, ligt een klein observatorium. Binnenin de koepel bevindt zich een grote telescoop, en omdat er geen luchtvervuiling in de buurt van Genosha Island is, zijn verschillende sterrenstelsels en planeten heel goed te zien vanaf dit punt! Veel leerlingen komen hier om samen romantisch naar de sterren de kijken en ook mutanten met astronomische mutaties zijn hier vaak te vinden.

16185di aug 22, 2017 1:03 pm
Valicity LaMontagne Reunion | Valicity
Geen nieuwe berichten

Beach

Heel Genosha Island wordt omringd door water, wat betekent dat er ook ergens een strand zit. Deze is niet ver van het schoolgebouw verwijderd en dus een standaard plek voor de leerlingen om rond te hangen. Het zachte zand en zoute water maken het tot een strand zoals elk ander. Het enige verschil is dat hier alleen maar mutanten komen.

98966ma nov 06, 2017 10:07 pm
Jacob Simmons [PLOT] ENDGAME
Geen nieuwe berichten

Forest

Naast de school en het strand is er ook een prachtig groen bos te vinden op Genosha Island. Dit is een perfecte plek om even afstand te doen van het drukke studenten leven en een rustige wandeling te maken. Of je gebruikt de rust juist om wat aan huiswerk te doen, zonder dat je constant gestoord wordt door andere mutanten.

1471464di aug 01, 2017 8:29 pm
Clarissa Mendoza Burn the sky down
Geen nieuwe berichten

Lake

In het bos ligt een groot meer. Tijdens de zomer kunnen de leerlingen hier zwemmen, in de winter wordt hier vaak geschaatst. Verder is het de ideale plek om rustig een wandelingetje te maken langs de oevers.

940wo aug 02, 2017 12:29 pm
Jezebel Childress Party hard
Geen nieuwe berichten

Skatepark

Heb je genoeg van de speeltuin of is dat speelterrein sowieso niks voor jou? Daar is het skatepark voor, de hardcore skaters! Scheur over de banen heen alsof je nooit anders gedaan hebt. Deze plek wordt voornamelijk in gebruik genomen door de hangjongeren die je hier laat in de middag, in de avond en 's nachts zal vinden.

24150wo apr 12, 2017 8:55 pm
Cole Braxton All we do is hide away
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies