INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

School - Ground

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Schoolyard

Wanneer er geen les gegeven wordt, zijn er meerdere dingen die je kan doen. Je kan jezelf opsluiten in je kamer, een boswandeling maken, of je gaat chillen op het schoolplein met de andere leerlingen. Er is altijd wel een groepje leerlingen te vinden bij de fontein of relaxend bij een muur.

93795di aug 15, 2017 8:00 pm
William Ventura Nothing Scares Me Anymore [&Lorelei]
Geen nieuwe berichten

Living Room

Omdat de leerlingen al hun tijd op de school doorbrengen en geen 24 uur per dag aan lessen kunnen zitten zijn er ook ruimtes waar ze kunnen uitrusten en een gewoon tienerleven kunnen leiden. De woonkamer is daar erg populair voor, met zijn banken en tafels om aan te zitten en zelfs een tv met alles er op en er aan.

71653di sep 26, 2017 9:21 pm
Brimstone Varlow Avalanche
Geen nieuwe berichten

Cafeteria

Met alles is rekening gehouden op de school. Zo is er ook een grote eetzaal waar voor ontbijt, lunch, diner én tussendoortjes gezorgd wordt. De koks zorgen dat er altijd iets is wat je lekker vindt. En zo niet, dan maken ze het zo voor je. Hier valt de getalenteerde en vooral lieve Céline Lorraine te vinden!

95830zo okt 08, 2017 12:21 am
Aly Elsevier [PLOT] The island is bleeding out
Geen nieuwe berichten

Offices

Behoefte aan een gesprek? Hier zijn de kantoren te vinden van Jamie Nicholls, Jean Grey en Norah Morgan. Wees niet bang en klop gerust aan, de deur zal altijd voor iedereen open staan. En bovenal zal niemand van de docenten je gaan beoordelen, wat er ook maar aan de hand is.

1695ma aug 08, 2016 10:28 am
Peggy Carter i'm feeling hunted & norah
Geen nieuwe berichten

Classrooms

In deze gangen vallen de klaslokalen van álle docenten te vinden en zo ook het magazijn en de kluisjes. Hier vallen onder andere deze lokalen te vinden: de creative class van Eleanor Birdy, de multi language class van Valentina Sandrigo, de music class van Damian Youth, de biology class van Jamie Nicholls, de science class van Victoria Chambers en de physical education class van Damian Youth en zijn stagiair Clyde Maddox.

57437zo aug 20, 2017 11:38 am
Lorelei Vagner I need somebody -- Help -- Not just anybody [&Judas]
Geen nieuwe berichten

Library

Studeren ligt niet iedereen, maar zij die er echt hun tijd in steken zal je ooit in de bibliotheek terug kunnen vinden. Er staan ontelbaar veel boeken over elk onderwerp dat je je kan voorstellen. Heel opmerkelijk is de sectie die over mutanten gaat, waar meestal toch wel wat meer boeken weg zijn dan bij de andere secties.

51462vr mei 05, 2017 4:54 pm
Wren Máraz Don't judge a book by its cover, bro [& Wren]
Geen nieuwe berichten

Hospital Room

Als er een gevecht heeft plaatsgevonden, de training ging mis of een mutant had zijn hand per ongeluk uit laten schieten met een misplaatste vuurbal, dan is hier de ziekenzaal. Hier is vierentwintig uur toezicht en verzorging.

42580zo maa 12, 2017 10:37 pm
Arianna Kinsley Stuart And you appear just like a dream to me || &Maurim
Geen nieuwe berichten

Indoor Sports Centre

Ook is er in de school een kleine sportruimte voor de fanatiekelingen die zich liever uitsloven op een lopende band dan rondjes te rennen in de gymzaal of op het sportveld. Hier vallen Damian en Clyde ook te vinden. De apparaten zijn namelijk voor serieus gebruik en niet voor fysieke vernieling. De ruimte is altijd beschikbaar en is gelinkt aan de gymzaal.

1599wo mei 03, 2017 9:59 am
Salina Dietrich Singing, get up and get up, yeah nobody cares / open
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies