INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Time Travel

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Into The Future

Net zoals het verleden en het heden bestaat er natuurlijk ook de toekomst! Dit betekent dat je samen met iemand, of in je eentje, een verhaal of een one shot kan schrijven en het met alle gerustheid hier kan posten. Zal je mutant een toekomst gaan opbouwen met een ander? Wordt de aarde verwoest of vliegt de school naar de ruimte? Leef je fantasie hier helemaal uit!

15142ma jul 03, 2017 10:56 pm
Eden McGuire Sign of the Times
Geen nieuwe berichten

In The Past

Leerlingen en docenten kunnen nu al enige tijd op school zitten en in het verleden opgehaald zijn door de schoolhoofden Jean en/of Jamie en daar is dit gebied voor. Ook voor de mutanten die elkaar in vorige jaren al kenden maar elkaar met de tijd verloren zijn geraakt is dit geschikt!

34199vr mei 05, 2017 5:53 pm
Valkyrie Skalksdóttir If I had a heart I could love you, If I had a voice I would sing
Geen nieuwe berichten

Alternate Universe

Ooit je verlegen, aardige en lieve character al eens de wereld laten heersen als een duistere koning of koningin die met zijn of haar eigenaardige lach die de rillingen diep tot in mensen hun ruggengraat laat gaan of een vampier willen laten zijn die zijn eigen bloedbank bezit en in volle glorie geniet van het zonnetje in zijn of haar kantoor? Letterlijk alles is mogelijk in dit gebied met je characters!

1399za sep 30, 2017 11:30 pm
Sareth Levíson Fight, Flight or Freeze | Closed
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies